Idala Vinhandel

idalavinhandel.se riktar sig till personer över 25 år och innehåller alkoholhaltiga drycker från Italien.

Du måste vara över 20 år för att gå vidare.

Jag försäkrar att jag är över 20 år.

0410 - 33 13 13

KUNDSERVICE

Så här handlar du i vår danska Vinbutik - Idala Gård ApS

 

Njut av dina viner och använd gärna hemsidan som en hjälp att kombinera mat och vin, även när väl vinet finns i hemmet!!

 

Leverans

Du väljer själv om du vill ha en hemlevernas eller om du hämtar på några av våra uthämtningsställen. Vår speditör DSV kontaktar dig före leverans för att komma överens om en leveranstid. De beställningar som görs fram tom måndag varje vecka finns på våra uthämtningsställen i Skåne på fredagen i samma vecka. Tidsåtgången för hemleverans varierar beroende på var i landet du bor men görs i de flesta fall inom två veckor från beställningsdagen.

 

Ångerrätt

Om ni inte är nöjd med ett vin eller om det inte faller er i smaken hämtar vi oöppnade flaskor hos er. Tag kontakt med oss via mail eller telefon inom 10 veckor efter leverans.

 

Allmänna vilkor

För att handla hos oss måste du vara över 20 år och registrerad dig som medlem i Idala Gård Vinhandel ApS. Klicka på länken 'Registrera dig' på första sidan och fyll i dina personuppgifter i formuläret.

 

Fakturafrågor

Då ditt vin skickas från Danmark till Sverige skapas samtidigt din faktura som når dig ett par dagar innan vinet. Det beror på att du måste stå som ägare till vinet då det kommer till Sverige enligt svensk lag.

 

Moms och Skatt

Idala Gård ApS betalar svensk moms och svensk alkoholskatt. Du som kund betalar inget utöver de priser vi anger.

 

Övriga frågor

Ring 0410 - 33 13 13 så svarar vi på Era frågor.

 

Idala Gård ApS, Vinbutiken på nätet - 'Med en doft av Italien'